29 sep. 2010

Ritning

Nu har vi äntligen fått vår efterlängtade ritning, drygt två veckor innan husleverans men vad gör man inte för att få det precis som man vill ha det?


Vår ritning för nederplan, "gamla" Villa Kalmar med den "nya" kökslösningen. One of a kind!

3 kommentarer:

  1. Vad som är nytt och vad som är gammalt förstår jag inte men det ser bra ut!

    Har ni fått tag i Telia?

    SvaraRadera
  2. Hej David & tack,
    Vi fick det "nya" köket med den "gamla" varianten av Villa Kalmar(skiljer inte så mycket, men lite smått här och var. Det skulle exempelvis ha varit en längre vägg till vänster vid Entrén och köket skulle legat i vinkel isället. Det blev nu som vi ville(efter lite tjat), den nya kökslösningen som de kommer att leverera framöver i sina hus. Lite mer luftkänsla helt enkelt.

    Angånde Telia så tror jag att jag har fått hyfsad koll på att det "bara" ska vara att beställa av Telia, dock med en bindningstid på 18 månader istället för som vi hört från vissa 5-7år. :) Hur gjorde ni med Telia, var det strulit?

    SvaraRadera
  3. Problemet med Telia är att men måste komma i kontakt med nätplaneraren (Mariana om jag minns rätt). Denna nätplanerare kan man inte ringa till eller bli kopplad till utan man får lämna ett meddelande och be att bli uppringd (Ofta efter 30 min telefonkö). Mariana har tydligen väldigt mycket att göra och ringer oftast inte upp alls...

    Där har vi problemet. Elfte gången jag ringde var jag ganska uppgiven men hamnade hos en underbar människa som tog tag i ärendet och två timmar senare ringde de från ElTele och undrade hur bråttom det var. Med Installatörens nummer i telefonen var det smidigt att lösa inkopplingen.

    Såå.... Lycka till!

    SvaraRadera