7 aug. 2012

Tomten dag 1 & 2

Äntligen kommer tomten att påbörjas för att bli färdigställd, varför den inte blivit det tidigare behöver vi inte gå in på närmare, men det är viktigt att kolla upp vad en "grovplanerad" tomt betyder när man köper hus & tomt i ett litet nätt paket.

Dag 1
Här var det mycket mätning med laser & markering i mark för att få det så förståeligt som möjligt. Iom att altanen var tvungen att märkas ut så tog det lite extra tid. De som varit på tomten innan har inte använt laser för det har vi kunnat konstatera ganska enkelt :)

Vi fick dessutom rensa upp i tilltänkta slänten mot våra grannar nedanför, eftersom det inte varit en slänt utan ett fyllelager med sten av olika storlekar för att göra det enkelt för sig.



Sten från "slänten"


Dag 2
Vädergudarna var inte med oss under dag 1 & inte idag dag 2 heller, det mesta blev till gyttja under em. på dag 1 & dagens projekt fick istället bli att lägga fokus på sten ut mot vägen. Det kommer att bli kanon bra när det väl blir klart! Marken har inte varit avvägd med laser direkt om man säger så!




Som man ser på stolpen till vänster(orange) som markerar vart marken skulle ha varit i nivå, så kommer det gå åt en hel del fylle framöver!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar