1 dec. 2010

Nu är Almvägen definitivt såld & lite bilder på blivande övervåningen

Kändes konstigt att sitta hos annan bank & skriva på papper för att vårat hus är inte längre är vårat. Men samtidigt så släppte en sten från bröstet med att nu är det definitivt. Vi lämnade nycklar & lite kvitton av vikt till de blivande ägarna & av att döma på deras ansikten så var de glada iaf!

En stund efter detta var det dags för att träffa vår bankman på HSB, det mesta var förberett & det var bara att skriva på till de största skulderna någonsin i sitt liv.... ;-) Nu är det bara övervåningen som ska bli klar också, om jag får gissa utifrån hur långt de kommit hitintills så kanske det kan vara klart om 2-3veckor dvs. OM allt klaffar med alla hantverkare som ska göra sin del av kakan.

Ett av tre sovrum

Lilla garderoben

Rördragning

Blivande toa

Info från el-killen till snickare-killen

Blivande duschhörna

3 kommentarer:

  1. Vad skönt att få övervåningen klar så fort, vi börjar lite smått med isolering och väggar till våren. Vet ni vad det kostar, ungefär) att anlita elektriker och VVS:are för att dra el och vatten på övervåningen? /Monica

    SvaraRadera
  2. Hej Monica, det var nästa kravet för att vi skulle bygga, dvs. att övervåningen blev klar ganska snabbt, med tre barn så behövs den det kan jag lova. :)

    Tyvärr så kan jag inte hjälpa er med de spec.priserna för vi kör allt från en och samma entreprenör, lite dyrare men bra mycket lättare för oss.

    Uppskattat:
    Så har elektrikern varit där ca två dagar hitintills, rörkillen ca två dagar också. Lägg på minst 2dagar till & slå ut det mot vad de tar i timmen, så har du kanske ett ganska bra uppskattat pris för vad det kan kosta.

    // Patrik

    SvaraRadera
  3. Jo det förstår jag, vi får ju vårat först barn i maj, så det är inte lika bråttom för oss :)Tack för svaret! /Monica

    SvaraRadera