13 nov. 2010

IKEA del 2

En tripp till IKEA en lördag kan sluta på många sätt, vår slutade med trötthet & viss lycka efter att man helt enkelt bara kunde skratta åt skiten.....

När vi kom ner till IKEA Kållered så gick vi med bestämda steg direkt till garderobsavdelningen, när det var vår tur så hade vi redan bestämt vad vi ville ha, det skulle bli en PAX Uggdal. MEN när vi sa vad vi ville ha så tittade killen i datorn & sa:
-Ajdå troligen har vi inte alla era delar hemma, men om ni skyndar er så kanske det finns kvar på lagret, ni får leta på extra stället också. Annars får man helt enkelt beställa hem dem eller åka till Bäckebol.

Vi nästintill sprang ner till lagret & började plocka ihop våra saker, visst stämde det med att det inte fanns några 75cm stommar!? De verkar sälja bra nu när det var erbjudande ta 3 betala för 2. Vi plockade ihop 2st 50cm stommar & begav oss till kassan, där vi sa till om dörrarna till garderoben som man skulle hämta ut vid "utlämningsdisken". Där satt vi kanske 5min innan det hela var klart & vi kunde börja packa in oss i bilen.

Nu skulle vi "bara" genom hela stan med lastbilen till IKEA Bäckebol, utan mat & kaffe i kroppen begav vi oss vidare, väl framme i Bäckebol så insåg man vad f_n hade man gett sig in på, det fanns knappt parkeringsplatser att få tag på!? Inne på varuhuset var det mer eller mindre kaos med ett myller av folk, vi letade oss snabbt fram till lagret & började plocka ihop resterande delar i vår garaderob:
2st 75cm stommar, 24st backar a 50cm, 9st backar a75cm, 2st klädstångar & 1st byxhängare eller just det ja man skulle kontakta personal för den. Det visade sig att man skulle hämta ut byxhängaren i "utlämningsdisken", kanon tänkte vi det har vi ju gjort i Kållered & det gick ju smärt fritt.

Framme vid utlämningsdisken så ställde sig A där framme & väntade, jag höll mig som tur var i bakgrunden, den ena efter andra gick förbi mig med sängar, soffor, stora paket & andra stora oidentifierbara saker. MEN tro inte att det kom någon byxhängare inte, efter minst 30 min så ropade de äntligen upp vårt nr, nu tänkte man hur jäkla stor kan den vara egentligen? Den var INTE stor, endast 4cm djup, 76cm bred & ca 58cm hög, den kanske vägde totalt 2kg!? VARFÖR i hela världen lägga produkten "byxhängare" i utlämningsdisken?! Lagerflytt någon?

Efter vi lastat upp lastbilen med grejerna så vände vi in på IKEA igen, denna gång för att titta på tvbänk & äta en bit mat, men vi vände i trappen på väg upp för det kaoset som var i matsalen blev droppen för oss.

På vägen hem fick vi i oss nyttig(eller inte) snabbmat & en kaffe från McD, klockan blev efter 15 innan vi var hemma helt slut, kvällen avslutades dock med ett trevlig kalas hos svärmor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar