6 okt. 2010

Kakel & badrumsinredning

Nu har vi äntligen hittat kakel in till köket också, det blev lite tuffare än vad vi hade tänkt från början men å andra sidan så är det ju mest vitt & ek färgat i huset än så länge förövrigt.

Jag var på Interkakel idag & fick gott om inspiration & hjälp av en "gammal" kollega, det hela slutade med att vi inte ens hann med att fika vilket vi skulle gjort enligt planen(fika vid senare tillfälle!?). Det viktigaste var att vi hittade kakel till köket & sicket jäkla kakel det kommer att bli!!

Jag kan rekommendera ett besök till Interkakel i Borås om man har vägarna förbi eller om man går i renoverings tankar. Bra service & marknadsmässiga priser samt en bra inspirationskälla. Tack Dabj!


Ska bli spännande att se hur detta blir?
Förutom kakel så tror vi att vi har bestämt oss för en duschhörna(vänster bild) till badrummet med tillhörande blandare samt "takdusch", men man är bra villrådig(behöver en hörna till 2:a våning också). Ska man se på utseendet eller på hur praktiskt det är? Om man går enbart på utseendet så skulle en duschvägg(höger bild) vara att föredra. Vi får helt enkelt väga för & emot med dem innan vi bestämmer oss.

 eller

Badrums inredning är en jäkla djungel & det är desstom bra mycket dyrare än vad man tänkt sig. Hur fasen ska man resonera, klassiskt eller fräckt? Smart eller praktiskt? Dyrt eller något sånär billigt? Inte lätt inte!! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar