10 okt. 2010

Magasinering av stora mått

Igår lördag så hade vi bestämt att vi skulle magasinera det som vi inte kommer använda den första tiden i huset, det slutade med att vi fyllde upp 4st(!) magasineringslådor. Som tur är så kommer en hel del av det att flyttas tillbaka så fort övervåningen kommer på plats. Ett stort tack till Budbolaget Logistics där våra lådor nu befinner sig.

Dagen började med att vi skulle fixa ett transportmedel, det fick bli en b-korts lastbil som fick bekänna färg under dagen. Man kan lugnt säga att det blev lite mer jobb än vad vi tänkt oss från början, vi var nog lite tidsoptimister!? :-) Tack P&B för all hjälp under dagen med barnpassning & bärhjälp. När man kom hem vid 19:30-tiden så var man bra mör i kroppen, det fick bli lite mat, en kall pilsner & sedan soffläge på det....

Så här glad blir man när man får hjälpa till på flaket.

 
Bra busig kan man också bli.
Det känns som att nu är vi ännu ett steg närmare att flytta, vi kan bocka av magasineringen. Även om man idag kanske skulle kunnat fylla upp en låda till, denan gången med saker som man skulle vilja slippa att flytta direkt eller för den delen slippa flytta för alltid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar