9 okt. 2010

Kakel twist & shopping!

Idag var vi hela familjen på Interkakel, mest eftersom vi hade fått lite kalla fötter under gårdagen med det "tuffa" röda kakel som jag hittat. Nu har vi hittat ett kakel som kanske stämmer mer överens med oss som personer(vi kanske är lite beige ändå?). Heter "Stone collection / Stone Green  & kommer från producenten Marazzi , Man kan lugnt säga att vi överskred vår budget på kakel, MEN ibland så hittar man bara det där som man vill ha, som är helt rätt just då. Ingen idé att vänta vidare då, är det rätt så är det rätt!

Vi kan strax bocka av nedan saker efter besöket på Interkakel idag:
  • Kakel till köket,
Marazzi Stone collection / Stone Green 75mm x 600mm
 Duschvägg till 1:a vån,
INR Niagara frostat glas
  • Blandare & takdusch till 1:a vån,
Rondo takdusch & Termo duschblandare
  • Duschvägg till 2:a vån,
Corny ECO
  • 2st blandare till blivande dubbelfatet på 2:a våning,
Tapwell EVO070 Waterfall

  • Toalettstol till 2:a vån
Gustavsberg 5500 WC Nautic
Nu blir det till att lägga fokus på möbler till badrummen, Ikea ligger bra tillhands på 2:vån & barnen badrum. Till oss på 1:a plan vet vi inte ännu, har hittat en möbel vi kanske satsar på, får lov att återkomma med det.

Imorgon eller rättare sagt idag(!?) så är det dags för att magasinera allt som vi inte kan tänkas ha nytta av under vinter halvåret. Blir nog en del kan jag tänka mig........ 

    3 kommentarer:

    1. Fin blandare men som den praktiska mnniska jag är kan jag meddela att den inte är hundra i alla lägen. Som när man vill ha "lite tryck" för att spola av talgoxen etc. Blir det svårt med vattenfall. Men alla andra 99 gånger man anglade den är den till fullo den är ju framför allt snygg!

      SvaraRadera
    2. Bra med rättstavning först missade jag ä i människa. Men det var inte talgoxe det skulle st utan rakhyvel märkte inte att iphonen stavade om helt.

      SvaraRadera
    3. Tur att de är till barnen, julle börjar inte raka sig än iaf :-D

      SvaraRadera