31 okt. 2010

Städning & div

I fredags em. beställde vi upp en container på 10kbm, det måste räcka & bli över tänkte jag lugnt. Den fyllde vi idag upp med byggskräp på 1½ timme. Bra uppskattning från min sida, njaa, mest tur faktiskt. Får bli till att ta hem ny, för nu ska övervåningens skräp också tas om hand framöver.....

Vi får "lyxa" till det med att ta en container, mest pga. att vi inte har ett drag på bilen & kände att vi ville bli av med det utan att vara beroende av alla andra i släkten denan gång. M & J fick springa runt i sörjan en stund medan vi slängde skräpet, M blev snabbt förvissad till vagnen efter 3 störtdyk i leran :-)


Byggskräp/avfall är förövrigt en fantastisk del av hus byggandet, man köper ett helt nyckelfärdigt hus men måste städa efter hantverkarna(?), det är ju inte färdigt om man behöver lägga x-antal timmar på att slänga osorterat skräp eller plocka spik på marken efter dem eller? I vilken annan branch kan man lämna efter sig så mycket skit till andra utan att det får konsekvenser?
Imorgon måndag är en ny dag, blir det till att försöka leverera upp vår duschvägg & kommod från källaren till huset för vidare uppsättning i badrummet på nederplan, övervåningen ska också påbörjas imorgon om allt faller ut väl, återkommer med lite bilder på badrum & div. imorgon om det hinns med.

1 kommentar:

  1. Hej!

    Det är för dåligt att man ska sortera skräp efter bygget =(
    Vi hittade matkonserver och en tröja bland andra spännande saker =)

    MVH Johanna Starck

    SvaraRadera